6 Şubat 2014 Perşembe

Şimdi Reklamlar

Televizyonda en sevdiğiniz program var ve pür dikkat o programı izliyorsunuz. Programın en heyecanlı anında yayın kesiliyor ve reklamlar giriyor.Araya reklamların girmesi  insanın canını sıkıyor ancak bazı reklamlar gerçekten çok değişik oluyor.

Bu yazımda iş hayatıyla ilgili 2 tane reklamı sizinle paylaşmak istiyorum. Şunu da belirtmekte fayda var sadece iş hayatıyla alakalı olduğu için ve hoşuma gittiği için bu reklamları paylaşıyorum.

İlk reklam hazır  çay markasının reklamı. Bu reklam kış aylarında şirketlerde özellikle açık ofis şeklinde faaliyet gösteren kurumlarda oldukça fazla görülen hastalıkları konu ediyor.


Soğuklar bastırdığında ister istemez şirket çalışanlarından birkaçı hastalanıyor. Ve bu şekilde işe gelmek zorunda kalıyor. Dolayısıyla virüs ofise giriyor ve birçok kişinin hastalanmasına sebep oluyor.Bu reklamda da hastalık virüsü çeşitli şekillerle insanlara bulaşıyor ve çalışanlar hastalanmaya başlıyor.




İkinci reklam ise telekomünikasyon firmasının reklamı. Ve bu reklamda yine ofis çalışanları konu edilmiş durumda. Reklamın ve kampanyanın hedef kitlesi de zaten ofis çalışanları.

Reklamda oynayanlarda hepimizin sevdiği oyuncular.İşler Güçler dizisinin sevilen oyuncuları rol almaktadır.Ve iş hayatında karşılaştığımız konular yer almaktadır.




Not: Yazıda videosu paylaşılan şirketler ile herhangi bir sponsorluk anlaşmam bulunmamaktadır.İyi Seyirler J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder